
مایکرون از چیپ های UFS 4.1 و UFS 3.1 مبتنی بر معماری G9 پرده برداشت
امروز مایکرون از اولین راهحلهای ذخیرهسازی UFS 4.1 و UFS 3.1 مبتنی بر G9 در جهان برای گوشیهای هوشمند رونمایی کرد که امکان استفاده از ویژگیهای هوش مصنوعی بیشتری را در دستگاهها فراهم میکند. این چیپهای ذخیرهسازی جدید به زودی در محصولات پرچمدار پس از چیپهای LPDDR5X یک ساله مایکرون که در اوایل سال 2026 در دسترس خواهند بود، عرضه خواهند شد.
چیپهای ذخیرهسازی موبایل UFS 4.1 و UFS 3.1 بر اساس معماری G9 مایکرون طراحی شدهاند و بهبودهایی در کارایی انرژی و سرعت خواندن/نوشتن ارائه میدهند. ظرفیت این چیپها بین 256 گیگابایت تا 1 ترابایت متغیر خواهد بود و برای گوشیهای هوشمند فوقباریک و تاشو مناسب خواهند بود.
علاوه بر بهبودهای سختافزاری، میکرون وعده داده که تغییرات نرمافزاری نیز ارائه دهد که تجربه کاربری را بهبود بخشد و عملکرد برخی از وظایف هوش مصنوعی را ارتقا دهد. به عنوان مثال، راهحلهای ذخیرهسازی UFS 4.1 از Zoned UFS پشتیبانی میکنند که کارایی خواندن و نوشتن را بهبود میبخشد و نویز نوشتن را کاهش میدهد، در حالی که تجزیه و تحلیل دادهها به بهبود جابجایی و تجزیه و تحلیل دادهها در داخل دستگاه UFS به میزان 60 درصد کمک میکند.
ویژگی Pinned WriteBooster دسترسی سریعتری به دادههایی که در بافر WriteBooster قرار دارند، تا 30 درصد فراهم میکند. همچنین، ردیاب تأخیر هوشمند به طور خودکار با تجزیه و تحلیل لاگهای تأخیر، اشکالات را برطرف میکند. این ویژگی آخر نیز در UFS 3.1 موجود است، در حالی که سایر ویژگیها به نظر میرسد مختص چیپهای UFS 4.1 باشند.