نرم افزار و اینترنت

بهترین اپلیکیشن های بنچمارک رایگان برای ویندوز

بنچمارک یک راه عالی برای گرفتن اسنپ شات از عملکرد رایانه شما است. در این مقاله برخی از بهترین ابزارهای بنچمارک کردن وجود دارد که استفاده از آنها رایگان است.

عملکرد عمومی

نرم افزار بنچمارک معمولا اجازه اورکلاک یا تغییرات تنظیم سرعت فن را می دهد. این گزینه ها به کاربران اجازه می دهد تا تغییرات سخت افزاری را از طریق نرم افزار پیکربندی کنند. به خاطر داشته باشید که بنچمارک کردن رایانه شما کمی پیچیده تر از اجرای نرم افزار است.

1. CPU-Z

CPU-Z یک نرم‌افزار بنچمارک رایگان است که مشخصات سخت‌افزاری رایانه، به‌ویژه CPU را به شما ارائه می‌دهد. همچنین مشخصات مادربرد، رم و کارت گرافیک شما را نشان داده، که آن را به برنامه ای عالی برای تجسم ساخت و مدل های سخت افزاری تبدیل می کند. گزینه Tools به شما امکان می دهد این اطلاعات را در یک فایل TXT ذخیره کنید.

2. HWMonitor

HWMonitor نرم افزار بنچمارکینگ رایانه است که ساخت و مدل اجزای سخت افزاری شما را به تصویر می کشد و پارامترهای مختلف را در زمان واقعی نمایش می دهد. این موارد عبارتند از مصرف انرژی، سرعت فن، درصد استفاده، سرعت ساعت و دما. نظارت بر این موارد می تواند بسیار مهم باشد، زیرا مسائلی مانند داغ شدن بیش از حد قطعه می تواند منجر به خرابی های مکرر رایانه شود. رابط ساده HWMonitor همچنین مشاهده و درک همه مقادیر را آسان می کند. گزینه File به شما امکان می دهد این اطلاعات را برای عیب یابی بیشتر ذخیره کنید.

3. SiSoftware Sandra Lite

SiSoftware Sandra Lite یک مجموعه بنچمارک جامع است که برای کاربرانی طراحی شده که در مورد عملکرد داخلی رایانه های خود آگاه هستند و برای مشاغلی که نیاز به انجام تجزیه و تحلیل دقیق روی چندین سیستم دارند. آیا می خواهید پهنای باند حافظه رایانه خود را آزمایش کنید؟ آیا می خواهید عملکرد شبکه را محک بزنید؟ آیا می خواهید بازده برق رایانه خود را بنچمارک قرار دهید؟ بله، اپلیکیشن هم این کار را می کند.

یکی دیگر از ویژگی های مفید SiSoftware Sandra Lite پایگاه داده مرجع آنلاین آن است. SiSoft Sandra مؤلفه یا اتصال آنلاین شما را بنچمارک می‌زند و سپس عملکرد شما را با سایر پردازنده‌های مشابه مقایسه می‌کند و به شما کمک می‌کند تشخیص دهید که آیا ارتقا ممکن است مفید باشد.

4. Speccy

از میان سازندگان CCleaner، Piriform’s Speccy به دلیل چیدمان ساده پیکربندی سخت‌افزار رایانه، مورد علاقه جامعه گیمینگ است. Speccy خلاصه کاملی از هر مؤلفه و بیشتر درایورهای موجود در رایانه شما ارائه می دهد. اگر روی پارامترهای جداگانه در سمت چپ پنجره کلیک کنید، اطلاعات دقیق تری در مورد سخت افزار خاص خود، از جمله دما، ولتاژ، سرعت فن و غیره دریافت خواهید کرد.

5. CineBench

CineBench یکی از جامع ترین و قابل اعتمادترین بنچمارک های CPU موجود را ارائه می دهد. این یک تصویر را به وظیفه ای تبدیل می کند که در درجه اول توسط CPU انجام می شود و نتیجه را با سایر تست های دنیای واقعی برای ارزیابی عملکرد CPU شما مقایسه می کند.  در حالی که سایر معیارها عملکرد کلی رایانه یا ترکیبی از CPU و GPU را آزمایش می کنند، CineBench به طور خاص تمام هسته های پردازنده CPU موجود را آزمایش می کند. پس از اتمام تست، پردازنده شما بر حسب امتیاز درجه بندی می شود: هر چه امتیاز بالاتر باشد، عملکرد CPU شما قوی تر خواهد بود.

بنچمارک کردن GPU

بنچمارک های GPU مشابه بنچمارک های CPU هستند زیرا به‌روزرسانی‌هایی را در مورد سرعت کلاک، سرعت باس، دما و سرعت فن به کاربران ارائه می‌دهند.

6. MSI Afterburner

MSI Afterburner که منحصر به کارت‌های گرافیک MSI نیست، بهترین ابزار مانیتورینگ زنده GPU است. Afterburner به کاربران این امکان را می دهد تا سخت افزار خود را در یک برنامه اورکلاک و نظارت کنند. تمام پارامترهای لازم برای نظارت بر عملکرد کارت گرافیک را ردیابی می کند: سرعت کلاک، دما، استفاده از رم، سرعت فن و مصرف CPU (بر اساس هسته). علاوه بر این، می‌توانید پروفایل های اورکلاک را در هنگام راه‌اندازی ذخیره و فعال کنید، و مطمئن شوید که سیستم شما همیشه اورکلاک است.

7. Unigine Suite

Unigine Suite برای سال‌ها نرم‌افزار بنچمارکینگ ترجیحی برای کارت‌های گرافیک بوده است. به عنوان مثال، اگر یک اورکلاک تهاجمی این پتانسیل را داشته باشد که در طول زمان به GPU شما آسیب برساند، موتورهای Unigine برای تضمین حداکثر کارایی و پایداری، پردازنده گرافیکی را محک زده و تحت فشار قرار می‌دهند. علاوه بر این، کاربران را قادر می‌سازد تا سطوح مختلفی از جزئیات را آزمایش کنند و اطمینان حاصل کنند که هر پردازنده گرافیکی، اعم از بودجه یا سطح بالا، به طور موثر با استفاده از نرم‌افزار ارزیابی می‌شود.

8. Catzilla

Catzilla یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های بنچمارک GPU رایگان برای گیمرها است. این برنامه دارای انیمیشن های چشمگیر و یک سیستم توصیه است که امتیاز و نشان (از یک تا 12) را به شما اختصاص می دهد. پس از اجرا، توصیه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را ارائه داده و به کاربران این امکان را می‌دهد تا تنظیمات فوری را بر روی دسکتاپ یا لپ‌تاپ خود برای عملکرد بهتر انجام دهند. از نقطه نظر GPU، اطلاعاتی در مورد اینکه آیا دستگاه شما می‌تواند جدیدترین بازی‌ها را انجام دهد و فیلم‌های HD را پخش کند، از جمله اطلاعات دیگر ارائه می‌کند.

9. Novabench

Novabench یک نرم افزار بنچمارک رایگان است که برای ارزیابی عملکرد رایانه شما طراحی شده است. قابل توجه است که این کراس پلتفرم است و برای ویندوز، لینوکس و مک در دسترس است. چیزی که این ابزار را متمایز می‌کند، توانایی آن در مقایسه نتایج شما با مجموعه داده‌های آنلاین گسترده Novabench است که بینش‌هایی در مورد وضعیت رایانه شما ارائه می‌دهد.

علاوه بر این، می توانید رایانه خود را با تنظیم، تعمیر و ارتقاء ابزار خود بهینه سازی و تعمیر کنید. این برنامه در نسخه های رایگان و پولی موجود است. نسخه رایگان مجموعه ای چشمگیر از ویژگی ها، مانند تست های سیستم کامل برای تک هسته ای و چند هسته ای CPU، گرافیک GPU، حافظه و غیره را در خود جای داده است. اگر این ابزار را مفید می‌دانید، می‌توانید به نسخه پولی ارتقا دهید، که تست‌های زمان‌بندی‌شده و خودکار، ردیابی تاریخچه دما و باتری، و نسخه USB قابل حمل برنامه را از جمله ویژگی‌های دیگر ارائه می‌دهد. این باعث می‌شود که برنامه به یک نامزد مناسب برای فهرست بهترین و رایگان ابزارهای معیار برای ویندوز ما تبدیل شود.

10. CrystalDiskMark

CrystalDiskMark یک نرم‌افزار معیار آزاد و منبع باز است که در انجام تست‌های بنچمارک دیسک تخصص دارد. عملکرد و سرعت انتقال دستگاه‌های ذخیره‌سازی مانند HD، حافظه USB، کارت‌های SD و SSD را اندازه‌گیری می‌کند. علاوه بر تست‌های معمول، دارای ویژگی‌های عجیب دیگری مانند اندازه‌گیری عملکرد متوالی و تصادفی و حالت‌های اندازه‌گیری مانند اوج، دنیای واقعی و نمایش است. این برنامه دارای تم های زیادی است و از چندین نسخه ویندوز پشتیبانی می کند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا